EDM B2B kampányok

Az EDM B2B kampányok kiküldés szolgáltatás egyik sarokköve az ügynökségünk által kínált szolgáltatásoknak. Hogy miért? Mert hiszünk abban, hogy ez a rég bevált módszer jövedelmező lehet ügyfeleink számára.

Azok a marketingszakemberek akik B2B értékesítéssel foglalkoznak azok szerint az EDM levelek az egyik legkritikusabbak nagy számú új ügyfelek elérése szempontjából és a vállalkozások e-mail-en keresztül érik el a legkönnyebben az ügyfélkörüket és új ügyfelekre is így tehetnek szert az egyik leghatékonyabb módon.

Miért van ez így?

Az emberek és a vállalkozások 99%-a egyaránt naponta ellenőrzi e-mailjeit és elolvassa a különböző brandektől, vállalatoktól származó igényesen összeállított ajánlatokat. Éppen ezért messze ez a legpreferáltabb módszer B2B, azaz business to business vonalon.

Mint marketingesek nem hagyhatjuk figyelmen kívül ezeket a statisztikákat. Ezért fontos egy erős e-mail marketing stratégia kidolgozása.

Az alábbiakban tekintsük át az e-mailes marketing legfontosabb előnyeit, amelyek megmutatják, miért ez az egyik leghatékonyabb marketing taktika.

  • Képesek vagyunk nagy tömegeket megszólítani általa.
  • Az EDM kiértékeléséből pontos adatokat, visszajelzéseket kapunk, melyek segítségünkre vannak e-mail marketing stratégiánk folyamatos finomítására.
  • Megnövelhetjük az értékesítések és érdeklődések számát.
  • Nagyobb forgalmat generálhatunk a webhelyének.
  • Az aktuális kampányok jobban megtérülnek, azáltal, hogy több emberhez juttatjuk el őket.
  • A megfelelő vállalkozásokat érhetjük el a megfelelő időben.
  • Költséghatékony kampányok készíthetünk.
  • Felület az önreklámozáshoz.

Olvasd el konkrét esettanulmányainkat, melyeket korábbi együttműködéseink alapján készítettünk:

EDM esettanulmány – Moodo Magyarország

E-mail marketing esettanulmány Hotel Visegrád

EDM kampány – kezelés & tervezés

Hírlevél kezelés – 1000út utazási iroda

Az EDM kiküldés B2B vonalon szolgáltatásunk segítségével testreszabhatod kampányaid és célzottan érheted el a közönségedet. Egy sikeres EDM B2B kampányhoz a megfelelő levelet kell küldened a megfelelő csoportnak. Ezért fontos, hogy egy olyan ügynökségünk bízz meg, akár a mi csapatunk, akik rendszeresen karbantartják az adatbázisukat, valamint szegmentálják a rajta szereplő címeket.

EDM Business to Business

Az EDM B2B kampányok elkészítése nem tart sokáig, a megbízást követően akár pár órán belül elindulhat a kampány. Ez azért előnyös, mert ezzel szemben a nyomtatott kampányok rendkívül időigényesek.

Mivel az idő és költségvetésünk korlátai mindig meghatározók egy vállalkozó életében, az EDM B2B kampányok esetében nem ezek a legmeghatározóbbak.
Az EDM kampányok esetében nagyon szerencsés, hogy akkor küldhetjük ki őket, amikor a legnagyobb szükség van rájuk, a többi kampányhoz, ajánlatokhoz könnyen igazíthatók.

Az EDM B2B kampányok során olyan vállalkozásoknak, vállalatoknak cégeknek küldjük tovább a Te vállalkozásod hírét, akik maguk is nyitottak az új lehetőségek felfedezésére.

Miért kell az EDM B2B kampányok kiküldésével egy ügynökséget megbíznom?

Nos, akadnak olyan ambiciózus cégvezetők, akik úgy gondolják maguk is szívesen elkészítenék cégük EDM levelét. Mindenesetre, a marketingszakemberek úgy gondolják, jobb ezzel is megbízni hozzáértő embereket, hiszen első ránézésre a levelek képből, szövegből, CTA-ból állnak, valójában minden előre eltervezett módon helyezkedik el a levélben. Feltéve ha profi EDM kiküldő ügynökség készítette. Minden apró részlet gondosan megtervezett módon kapcsolódik egymáshoz.

Ami még ennél is fontosabb, az az, hogy az ilyen cégek rendelkeznek saját adatbázissal, amit ők tartanak karban és megfelelő szempontok alapján szegmentáltak is.

Végül pedig, mindenki azt szeretné, ha levele nem akadna fent a spamszűrő robotok filterén és megérkezne az elsődleges postaládákba. Ehhez bizony tapasztalt szakértőkre van szükség, akik ismerik és biztosítják a megfelelő technikai hátteret.

Ha te is úgy gondolod, hogy érdemes belevágnod egy költséghatékony, sokakat megszólító EDM B2B kampányba, mert szeretnél több érdeklődőt/ügyfelet a cégednek, akár meglévő kampányaid mellé kiegészítésképpen, keress fel minket a további részletekért!

Jelentkezz szoláltatásunkra ITT!

Vagy ismerd meg további részletes marketing szolgáltatásainkat ITT!

email marketing