HÍRLEVÉL KEZELÉS ESETTANULMÁNY

esettanulmány
HÍRLEVÉL KEZELÉS ESETTANULMÁNY

“A hírlevél kezelés szolgáltatásunkat egy nagyobb ügyfelünk, az 1000út utazási irodával való való közös munkánk példáján szeretnénk bemutatni. Ezzel az ügyfelünkkel való közös munkánk más területekre is kiterjed, de az oldalunkhoz híven mi most a hírlevélküldésre fókuszálva szeretnénk bemutatni a marketing e fontos szeletét. (…)”

TOVÁBB AZ ESETTANULMÁNYHOZ

ESETTANULMÁNYOK

EMAIL MARKETING ESETTANULMÁNY (Hotel Visegrád)

esettanulmany-hotel-visegrad
esettanulmany-hotel-visegrad

Tavaly, a koronavírus okozta kemény gazdasági helyzet a turizmus/vendéglátás szektorával volt a legkegyetlenebb. A Hotel Visegrád ősszel keresett meg minket, ekkor még lehetett belföldön utazni, de már láthattuk, hogy a helyzet egyre csak romlik. A turizmus a nyár folyamán egész nagy fellendülést mutatott, de a Budapest és környékén lévő hotelek foglaltsága minimális volt. Ennek immár láthatjuk a fejleményeit is. (…)”

TOVÁBB AZ ESETTANULMÁNYHOZ

ESETTANULMÁNYOK

EDM KAMPÁNY (kezelés & tervezés) ESETTANULMÁNY

edm

A VírusStopShop elsőként a járvány kirobbanása után kért fel minket, hogy Elektronikus Direkt Marketing kampányt szeretne vállalkozása új tevékenységének. A VírusStopShop egy frissen alakult, a vírushelyzet következtében felkapott termékeket kínáló vállalkozás. Gyorsan felismerték a járványhelyzet elején, hogy érdemes lesz nyitniuk a hirtelen növekvő piacra. (…)”

TOVÁBB AZ ESETTANULMÁNYHOZ

ESETTANULMÁNYOK

EDM ESETTANULMÁNY

hirlevel-iras

Az EDM kampány szerintünk továbbra is az egyik koronázatlan királya a marketing eszközöknek. Mi több, az egyetlen olyan értékesítési csatorna, ami nélkülözhetetlen minden cég számára. EDM esettanulmány formájában szeretnénk rávilágítani ezeknek a kampányoknak a fontosságára. (…)”

TOVÁBB AZ ESETTANULMÁNYHOZ

ESETTANULMÁNYOK

A fenti esettanulmányok segítségével szeretnénk bemutatni szolgáltatásaink lényegét, menetét, működését részletesebben. Ennek célja, hogy azok is megismerjék az email marketing, vagy EDM lényegét, akik eddig csak keveset tudtak erről a rég bevált – de korántsem poros – marketing eszközről.

Ha ennél is több információra van szükséged annak érdekében, hogy tudd Neked való-e az EDM, vagy hírlevél adatbázis építés, keress minket bátran, kérdéseidet nagyon szívesen megválaszoljuk! A kapcsolatot ITT TUDOD FELVENNI velünk!

Reméljük hasznosak lesznek / voltak az esettanulmányok számodra is, írd meg a véleményed vagy kérdéseid kommentben, az oldal alján!

További cikkeink között hírlevél / EDM témában ITT TUDSZ BÖNGÉSZNI!