Azért hoztam létre ezt a weboldalt, hogy segítsek a vállalkozásoknak egy sokkal hatékonyabb e-mail marketing kommunikációt folytatni. Mert szeretném, hogy minden vállalkozás számára elérhető legyen a kitűzött cél, mely megvalósításában a hírlevelek nagy segítségükre lehetnek! Te is szeretnéd, ha a vállalkozásod folyamatosan fejlődne? Szeretnéd már látni, hogy biztosan haladtok előre a bizonytalan időszakok helyett? Akkor nagyon jó helyen jársz! Nézz meg, hogy milyen megoldásokkal lehetek a Te segítségedre is!

Hírlevélírás

Ha rátaláltál az oldalamra szinte biztos, hogy ez a szolgáltatásom érdekel a legjobban, ez pedig azt jelenti, hogy szeretnéd, ha a hírlevelek ezentúl az egyik legfőbb fegyvereid legyenek. Egy jó hírlevélnek az egyik legfontosabb alkotóeleme a szöveges tartalom, éppen ezért nagyon lényegesen ennek a minősége.

Kreatív szövegírás

Ez a terület egy gyűjtő fogalom, hiszen ebbe beletartozik a blogírás, a cikkírás, a tartalom marketing, a közösségi posztok, a landing oldalak és természetesen a hírlevelek is. Ahhoz, hogy valóban sikeresek legyenek a hírlevél kampányaid minden felületen figyelemfelkeltően és magas minőségben kell kommunikálnod.

EDM szövegírás

Az EDM marketing nagyon jó megoldás mindenki számára, hiszen így azoknak is lehetőségük van hírlevelekkel kommunikálni, akiknek még nincs vagy csak nagyon kicsi az e-mail adatbázisuk. Csak, hogy ebben az esetben még nagyobb hangsúlyt kell fektetni a levelek minőségére, ugyanis valakinek másnak az adatbázisán mutatkozunk be.