Mit is jelent a B2C?

A B2C vagyis Business to Consumer kifejezés a termékek és szolgáltatások értékesítésének a folyamatát jelenti közvetlenül a vállalkozás és a fogyasztó között, akik termékeinek vagy szolgáltatásainak végfelhasználói.

Tehát, a közvetlenül a fogyasztónak értékesítő cégeket B2C cégeknek nevezzük.

EDM B2C kampányok

Az EDM B2C kampányok azt jelentik ebben az esetben, hogy egy olyan adatbázist adunk bérbe ügyfeleinknek, ahol közvetlenül juthat el a fogyasztók postaládája. Úgy, hogy előtte nem volt még interakció a két fél között.

Természetesen ezek az adatbázisok is jól szegmentáltak preferenciák alapján. Ennek megfelelően választjuk ki az ideális bázist az ügyfeleink számára.

Miért előnyösek az EDM B2C kampányok?

Néhány más marketing csatornától eltérően az e-mailes marketing lehetővé teszi, hogy közvetlenül a privát online postaládájukon keresztül érd el az embereket.

Nem csak azokról beszélünk, akik már a feliratkozóid. Hanem azokról, akik potenciális ügyfeleid lehetnek a jövőben. Sokkal nagyobb százalékban érhetsz el így újabb embereket, mint bármilyen más kampány keretein belül.

Ha a megfelelő adatbázist kiválasztottuk és sikerül egy remek ajánlatot is kiküldenünk egy megfelelően és esztétikusan formázott hírlevél formájában, nyert ügyünk van!

Amikor ez megtörténik, sokkal könnyebb rávenni az adatbázisban szereplő embereket, hogy részt vegyenek az akcióban és feliratkozzanak / vásároljanak.

EDM kampányok

Egy évtizeddel ezelőtt még nem volt lehetséges figyelembe venni a fogyasztói preferenciákat, de ez mára megváltozott. Ez azt jelenti, hogy sokkal jobban ismerjük a kezünkben lévő adatbázist, mint korábban bármikor.

Érdeklődési kör, vásárlási szokások, fiókhasználat gyakorisága, ezek mind értékes adatnak bizonyulnak annak érdekében, hogy az EDM B2C kampányok a lehető legnagyobb hatásfokkal térüljenek meg.

Célunk az, az ilyen kampányokkal, hogy megbízóink ügyfélkörét valamint érdeklődőiket hatékonyan bővítsük és együttes erővel elérjük a várt növekedést.

Úgy gondoljuk, hogy vállalkozóként nagyszerű lehetőség a bővülésre a B2C kampányok használata.

B2C, vagyis business to consumer

Mi ehhez biztosítjuk a szakmai és megfelelő technikai hátteret, valamint partnerünkön keresztül az exkluzív, válogatott adatbázist. Természetesen a reszponzívitás, vagyis a mobilra is optimalizált levelek használata nálunk nem lehet kérdéses, hiszen tudjuk, hogy a felhasználók nagy százaléka (közel a fele) már ezekről bonyolítja az elektronikus levelezését.

Ha többet szeretnél tudni a B2C kampányokról, vagy más megoldásainkról, keress fel minket bizalommal e-mailben és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

Ha komplexebb marketing megoldásokra lenne szükséged az EDM kampányok mellett, akkor itt tudsz tájékozódni további szolgáltatásinkról!

Ha érdekelnek esettanulmányaink akkor pedig kattints erre a linkre és böngéssz közöttük!
Blog bejegyzéseink hírlevél és EDM témában is megtalálhatod!

Üdvözlettel: A hirleveliras.hu csapata!